+359 879 222 434 office@experts.bg
+359 879 222 434
Начало НОВИНИ

НОВИНИ

Горещи новини
Д-р Станев даде своето експертно мнение пред екипа на Kreston BulMar за стратегията, бизнес модела, мениджмънта, маркетинга и брандинга на Kreston BulMar от една страна, а от друга за водещите счетоводни компании в света.
Втората IFS Conference България срещна бизнес, държава и сертификатори. Д-р Любен Станев бе участник в IFS Conference по тема за увеличаване продажбите и реклама, при използване на стандарти и сертификати
На 09. Април, 2016 г. EXPERTS проведе тренинг по бранд мениджмънт на Асоциацията на денталните мениджъри в България, проведен от експертът д-р Любен Станев, по покана на председателят на асоциацията д-р Венета Павлова.
Архив
Ще научите: • Как да продавате повече?; • Как да увеличите печалбата си?; • Как да създадете лоялна клиентела?; • Как да спечелите нови клиенти; • Как да задържите недоволни клиенти?
Курсът запознава с различни похвати на рекламната, убеждаващата и ненасилствената комуникация. Дава познания и изгражда практически умения за създаването на
Присъстващите научиха трикове и тактики, които използват добрите копирайтъри
Подготвили сме един кратък тренинг за базовите метафори, които дефинира Дж.Залцман. Може да ги използвате или пък изобщо да не сте чували за тях. Но след като поговорим, сме сигурни, че ще могат да ви служат за стимулиране на творческите ви проекти.
Заповядайте утре от 18:30ч. до 21:00ч. на тренинг, за да научите трикове и тактики, които използват добрите копирайтъри. Мястото е гр. София, бул. Шипченски проход 65, ет. 5.
Tренингът, организиран от EXPERTS, бе с тренер Любо Гетов, за екипа на фармацевтичната компания Global aesthetics. Обучението премина в уникално приятна атмосфера на взаимно разбиране и динамика в общуването!
Любо Гетов от екипа на Experts по покана на USAID и German Cooperation program проведе тренинг в Узбекистан на тема "Иновативни решения в Логистиката" с над 40 участника от Казахстан, Узбекистан, Таджикистан и Киргизстан.
На мероприятието присъстваха представители на EXPERTS.Ltd, които установяваха контакти, в посока провеждане на тренинги в чужбина.
80-годишната Пенка Балева бе отличена със званието „Най-екстремната българка” на наградите Respect 2015, в столичния клуб РМ. На церемонията се откроиха личности с невероятен дух. След като получи наградата си от пътешественичката и писателка Магдалена Гигова, Пенка Балева разказа как преди броени дни е скочила от 192- ...
Това са част от копирайтърите (смелчаците, които застанаха за снимка за спомен), които вече имат повече средства да променят и въздействат, чрез силата на думите! Има само едно останало място, така че ако желаете да е вашето, свържете се с EXPERTS за записване.
Тренингът е за всеки, който иска устойчиво да продава и печели повече, на по-висока цена, на повече хора. Специална цена - 50лв. Времетраене: 4 часа, от 11:00 до 15:00ч.
От самото начало на издаване на списанието до сега, експерти от EXPERTS дават полезни съвети за печеливш бизнес, чрез прилагане на маркетинг и брандинг техники. Всеки месец в печатния и електронния формат се публикуват по 3 статии на трима експерти.
По време на раздаването на наградите, Латинопартизанинът Искрен Пецов и машинистът герой Димитър Христов получиха наградата „Татко на годината” на церемония в Мраморното фоайе на Софийска филхармония.
Качваме ви за вдъхновение постове от фейсбук :)
Вчера представители на EXPERTS присъстваха на връчването на наградите “SUPERBRANDS”. Горди сме, че имаме партньори, които бяха удостоени с престижния приз.
На 01.11.15 г. се проведе тренинг: „Тайните на успешния бизнес – как да управлявате бизнеса си, така че да печелите повече”. Участниците в него научиха как да продават и печелят повече, на по-висока цена, на повече хора.
На обучението ще разберете как функционира мозъкът, когато взима решения за купуване. Ще се научите как да структурирате посланието си по начин, по който ще въздействате максимално на 3-те части на мозъка, жизненоважни за получаване на “да”.
Подаръкът важи с писмена заявка на оffice@experts.bg до 31.12.2015 г. На 0879 222 462 ще ви дадем повече информация за Вашия Коледен подарък.
Конкурсът „Златната изба на България“ се проведе под патронажа на Министерство на икономиката. Ценните призове на сайта exporter.bg бяха връчени от Даниела Везиева – заместник-министър на икономиката.
Организатор на събитието бе г-жа Росица Сандулова - управляващ съдружник на MASTER BUSINESS CLUB. Г-жа Сандулова откри събитието с тържествена и вдъхновяваща реч.
Представиха се над 30 фирми от българската хранително-вкусовата промишленост. Събитието се състоя под патронажа на заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева.
Д-р Станев вече има покана от организаторите на дерма-симпозиума да участва и във втория Дерматологичен симпозиум, който ще се проведе през пролетта на 2016 г.
Web & Events отново ни дават възможност да отидем на обучение на световно-известен лектор и автор на множество бестселъри, посветени на мотивацията и личностното израстване, а именно Браян Трейси.
Награждаването, което се проведе под егидата на AVAIR, Z&M Private Co и EO Dent, почете дами, които са се посветили на благородни каузи за деца в нужда. Награди връчиха миналогодишни носителки на приза Майка на годината – д-р Венета Павлова, бизнесдамата и тв водеща Юлияна Дончева-Недкова и петкратната олимпийска медал ...
26-тото издание на Конкурса Мис България се излъчи на живо с явен вот на авторитетното жури и интернет гласуване в реално време. Организатор и лицензиант на конкурса е Агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова.
Той ще изнесе семинар “Успешни Преговори”. Мотото на семинара е "Договаряйте всичко, по всяко време и на всякъде след еднодневен семинар с Дерек Арден!"
Майк Огилви пристигна за първи път у нас вчера (02.12.2015 г.), по покана на SoftSkills Academy от ToTheTop Agency, за да проведе семинара „“Увеличаване на печалбите”.
На 03.12.2015 г. Дерек Арден направи семинар за втори път в България. Впечатлена съм как той умее да поднася сложна материя по един лек начин. Това е изкуство и той определено е талант.
Рекламата е на баници BELLA и е създадена през м. Ноември, 2015 г. EXPERTS поздравява Генчо Генчев за новата му творба.
Нa 14-ти януaри се състоя официaлното предстaвяне нa “Aлмaнaх Успешните Бизнес Кaзуси в Бългaрия”, който се издaвa от списaние “Твоят Бизнес”. Чaст от събитието беше и eкспертът Любомир Гетов, който е споделил нa стрaниците нa Aлмaнaхът успешно решен свой кaзус
Остава месец и половина до семинара на Брайън Трейси в България и местата в залата бързо намаляват! Може да запазите своите билети [https://webandevents.com/brian-tracy/#prices|тук].
- Част от темите на събитието са: - промотиране и маркетиране на международно ниво - привличане на нови клиенти в чужбина - изграждане на международен бизнес план
За кого е събитието: » Търговски екипи и обслужващи клиенти » Управители на фирми, предприемачи и бизнес развитие » Занимаващи се с преговори, продажби и партньори
Първият в България MasterClass по Employer Branding e вече факт. 120 бизнес лидери и мениджъри ще имат възможността да участват в интерактивната програма, утвърдена на четири континента.
Рекламата е създадена през м. Януари, 2016 г. EXPERTS поздравява Генчо Генчев за новата му творба.
Над 400 гости - представители на малкия и средния бизнес, депутати в българския парламент, евродепутати, членове на правителството, оглавяващи изпълнителни агенции, кметове, събра списание „Бизнес Клуб" на първата си годишна среща. Събитието бе в понеделник на 15 февруари
Вчера бях на семинара по продажби на Паоло Руджери , който бе поканен да води за трети път в България, по покана на Георги Георгиев от “To the top agency”. Ако дойде четвърти, то ви препоръчвам да отидете. За мен събитието беше един голям празник!
Експертните обучители бяха д-р Любен Станев и Саша Давидова.
На 26.03.2016 г. се проведе "2-ри дермато-козметичен симпозиум". Организаторът, г-жа Яна Николова приветства над 350-те козметици и специалисти от beauty индустрията с добре дошли. Най-развиващите се дермато-козметици от цяла България присъстваха на единственото по рода си събитие в България.
Бизнесът и изпълнителната власт се срещнаха на дискусия по един от най-тежките проблеми за развитието на икономиката и предприемачеството в Бълагария- липсата на качествени, добре образовани кадри, на които може да се разчита и да им се гласува доверие във фирмите.
Симпозиумът предизвика огромен интерес. Присъстваха над 200 души от цялата страна.
Майк Огилви пристига за първи път в България на 02.12.2015 г., по покана и организация на SoftSkills Academy от ToTheTop Agency. Само за един ден може да разберете къде губите най-много. Ще открийте и отстраните “Крадците на печалба”. Ще продавате повече, без отстъпки!
Мнозина от присъстващите дадоха заявка за участие в следващи тренинги на EXPERTS.
Гледахме на живо, с камера, която снима отблизо и излъчва на екрана как се правят разкрасителни иновативни интервенции. Изумително е как след няколко минути видяхме ефекта - лявата страна на лицето, която вече изглеждаше с 5 години по-подмладена и дясната, която...
“Експортьор на годината” за Най-динамично развиваща се компания в експорта за 2014 г. стана „Булгарплюм“ АД, а приза за Завоюване на нови пазари отиде при „АПС Трейдинг“ ООД. Първият носител на наградата за Устойчивост на развитие е „Рожее Ванден Берхе БГ“ ЕАД.