+359 879 222 434 office@experts.bg
+359 879 222 434
Начало Стратегически партньори

Стратегически партньори
 

     Асоциация качество на живота

Мисията на асоциация „Качество на живота" е да дава сигурност и спокойствие на българските потребители в тяхното ежедневие. Да развива личната им удовлетвореност от начина им на живот, да им гарантира добро човешко развитие, пълноценност и дълголетие.

 

   

Креативен институт за древни познания и иновации

Предмет на дейност на института е възраждането на истината за древни култури и цивилизации. Изследването и обединяването на гледните точки на учените от различни държави, дава широк кръг от въпроси, тръгващи от създаването на човечеството, преминавайки през технологичния възход и стигайки до неправилното използване на природните ресурси и въздействието на това използване върху качеството на живот на съвременнoто общество, като цяло.

 

  

 

Списание "Business club"


"Бизнес Клуб" е печатно и онлайн издание в подкрепа на малкия и средния бизнес. Изданието съдържа актуална и полезна информация, насочена към собственици и управители на български компании с до 250 служителя. Темите са разработени с идеята да подпомогнат МСП да подобрят представянето на своя бизнес, да представят нови продукти и услуги, да осъществят бизнес контакти в страната и чужбина и да са активни.