+359 879 222 434 office@experts.bg
+359 879 222 434
Начало БЛОГ 7 начина да реализирате успешни продажби

7 начина да реализирате успешни продажби

Д-р Любен Станев
Д-р Любен Станев
Д-р Любен Станев
Д-р Любен Станев
CEO Diplomat Corporation
Д-р Любен Станев Лалев е експерт по бизнес обучения (брандинг, маркетинг, търговки умения и др.) от EXPERTS.Ltd /Experts.bg/. Той е от групата на практиците, с над 25 годишен опит, като собственик на няколко бизнес структури. Създател е на брандове к ...
Компетенции
Изграждане на брандове;
Развиване на брандове;

Последни проекти
Измисляне на концепцията COOKING ACADEMY
Подкрепа на спорта с Федерация на силовите атлети
CEO Diplomat Corporation
30.01.2016 г.


Всички знаем, че продажбите движат света - непрекъснато ни продават и ние продаваме на някой. Ето защо темата е много важна и за втори път пиша по нея статия, а обученията и консултациите, които водя доста често са именно по търговски и „меки умения" (soft skills).

Подготвил съм ви 7 съвета за успешни продажби, изпитани от практиката ми. Ако искате да научите повече от 7 или пък да задълбаем във всеки от 7-те, съобразно това, което Ви вълнува, то бъдете смели и ме потърсете, чрез EXPERTS.bg. Имам подарък за първите 20, които се обадят.

1. Късметът всъщност е усърдна работа
Често отстрани изглежда, че успешните търговци са такива, защото имат късмет. Това е така, защото не знаете техните трудности, с които се сблъскват. Вероятно те работят над 40 часа седмично и докато са на работа не влизат в развлекателни сайтове, а са посветени на работата си. Само човек, който е мързелив, може да вади доводи от типа на: „Късметът е важният. Хората на „Титаник" са имали пари, но не и късмет". Не можаха ли да кажат мисъл как еди кой си е успял в живота, защото е бил много усърден? Вижте само къде им е фокусът! Със сигурност, седейки да чакат късмета без да си мръднат пръста няма да го намерят.

Достъпът до останалата част от статията изисква абониране за източника.

Източник: списание "Business club". Брой 1 от Януари, 2016 г.
Коментари
Напишете коментар

* Име и фамилия

* E-mail

Пол

мъж

жена
* Заглавие на коментара

* Вашият коментар

* Моля, въведете кода


Полетата с * са задължителни
Вашият коментар ще бъде публикуван след одобрение от администраторите на сайта
Подобни статии